3D-Printing på beställning

Vi erbjuder 3D-Printing på beställning, vare sig det gäller färdiga filer som du bara behöver få utskrivet, eller om du har en idé som du skulle vilja förverkliga men inte riktigt vet hur du ska göra. Vi kan även hjälpa till med tillverkning och design av allt från mindre hobby projekt till större serie produktion.

I våran maskinpark finns möjligheten till att skriva ut i en rad olika material olika storlekar. I dagsläget har vi en maximal utskriftsstorlek på 400x400mm och en höjd på 250mm.

De material vi i dagsläget kan skriva ut i är PLA, TPU, PETG, ABS, ASA, Nylon samt Kolfiber förstärk Nylon.

För mer info om material kontakta oss. Om du har färdiga delar och skulle vilja få en offert från oss så är det bara att ladda upp dom i formuläret nedanför och fylla i nödvändig information, så kommer vi att höra av oss så fort vi hunnit kika på förfrågningen. Om du inte har några färdiga delar utan skulle behöva hjälp att designa och tillverka eller endast designa så funkar det också att skicka in formuläret nedan så hör vi av oss till dig och ser om vi har möjlighet att bistå med hjälp. Har du önskemål på andra typer av material än de som är listade ovan inkludera det i förfrågan.

Skulle det vara något annat du funderar över utöver 3D-Printing, eller behöver hjälp med andra tjänster så går det bra att skicka in via detta formuläret. Vi erbjuder även laserskärning eller gravering av både plast och metall.

    Din e-post:

    Övrig info:

    Har du färdiga filer ladda upp dom här:

    Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer