Laserskärning eller gravering på beställning

Vi erbjuder Laser bearbetnings tjänster så som laser skärning eller gravering, vare sig det gäller färdiga filer eller produkter som du behöver få skurna eller graverade, eller om du har en idé som du skulle vilja förverkliga men inte riktigt vet hur du ska göra. Vi kan även hjälpa till med tillverkning och design av allt från mindre hobby projekt till större serie produktion.

I våran maskinpark finns möjligheten att skära eller gravera en rad olika material i olika storlekar och tjocklek. I dagsläget har vi en maxbredd på 1m och obegränsad längd för gravering eller skärning.

De material som går att skära är diverse pappers material så som kartong eller mallar, diverse trämaterial så som MDF eller plywood, akryl och en del andra plaster samt läder och textiler. Gravering går att göra på dom flesta materialen och även metall eller glas.

För mer info om material kontakta oss. Om du har färdiga delar och skulle vilja få en offert från oss så är det bara att ladda upp dom i formuläret nedanför och fylla i nödvändig information, så kommer vi att höra av oss så fort vi hunnit kika på förfrågningen. Om du inte har några färdiga delar utan skulle behöva hjälp att designa och tillverka eller endast designa så funkar det också att skicka in formuläret nedan så hör vi av oss till dig och ser om vi har möjlighet att bistå med hjälp. Har du önskemål på andra typer av material än de som är listade ovan inkludera det i förfrågan.

Skulle det vara något annat du funderar över utöver laserskärning och gravering, eller behöver hjälp med andra tjänster så går det bra att skicka in via detta formuläret. Vi erbjuder även 3D-Printing av en rad olika material.

    Din e-post:

    Övrig info:

    Har du färdiga filer ladda upp dom här:

    Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer