NA Tillverkning AB

NA Tillverkning AB startades och drivs av två bröder med rötter ifrån Mellerud, Dalsland. Vi är väldigt drivna och strävar alltid efter att kunna bidra med hjälp inom dom områdena vi har kunskap inom. Vi har båda en teknisk bakgrund och ett stor intresse inom adaptiv tillverkning och laserbearbetning, men även inom konstruktion och beräkning.

NA Tillverkning AB är ett företag som specialiserar sig på att tillverkning med hjälp av 3D-printing eller laserbearbetning. Laserbearbetning sker i form av gravering eller laser skärning. Med snabba tillverkningstider och konkurrensen kraftiga priser lämpar sig vårat företag perfekt för tillverkning och design av prototyper. Vi hjälper även gärna till med tillverkning av mindre serier av produkter. NA Tillverkning har flera års erfarenhet av 3D tillverkning i flertalet olika material, och vi har även flera års erfarenhet av 3D modellering.

Vi har ett flertal olika företag vi samarbetar med, detta möjliggör att vi kan erbjuda tjänster hela vägen från idé till färdig produkt och även masstillverkning.

För att komma i kontakt med oss så kan du använda dig utav kontaktformuläret nedan. Om du har färdiga 3D modeller du vill få offert på så kan du skicka in dom här. Glöm inte att följa oss på sociala medier för uppdateringar och nya produkter!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer