Köpvillkor

Nedan finner ni de köpvillkor som gäller vid genomfört köp på våran hemsida.

Beställning

Vid beställning träffas avtal om köp när du väljer att bekräfta ditt köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till din registrerade e-postadress. 

Betalning 

Betalningen ska vara oss tillhanda inom 10 dagar. För ej uthämtat paket debiterar vi en avgift mellan 199 kr. Beställda produkterna förblir NA Tillverkning ABs egendom till dess de till fullo är betalade.

Priser 

Alla priser i våran webbshop är inklusive moms. Momsen är specificerad på din orderbekräftelse. Vi reserverar oss mot felangivna priser och eventuella feltryck.

Leverans

Din vara blir levererat med det leveranssätt som kunden valt vid köp. Samtliga avgifter för frakter och eventuella avgifter för efterkrav syns direkt i kassan. Alla leveranser sker med Postnord. Vi friskriver oss för kompensationer på grund av förseningar eller andra problem som uppstått hos vår speditör eller annat som ligger utom vår kontroll. Om beställningen går i retur fakturerar vi dig 500kr för arbete med hantering av varorna.

Leveranstid

Normalt får du din försändelse inom 2-10 arbetsdagar beroende på betalningssätt (Gäller ej beställningsvaror). Om varan är restnoterad kommer kunden få en bekräftelse när beställningen är färdig producerad.


Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar så har du rätt att byta varan eller få pengarna tillbaka inom 30 dagar efter vi mottagit varan i retur. Detta gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Om det skulle visa sig att varan är använd eller är på något annat sätt förändrad från sitt nyskick el. dyl så upphör rätten att ångra sig.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (DHL) har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar, utan att behöva ange orsak. Detta under förutsättning att produkten retunerats till oss i oförändrat och oskadat skick. Tidsfristen startar den dag då du tar emot produkten. För att kunna ångra ditt köp får du endast använda produkten i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den, vilket normalt är en gång. Du får självklart öppna produkt förpackningen om det behövs för att undersöka produkten. Ångerrätten gäller inte specialtillverkade varor.

Betalningsalternativ

I dagsläget erbjuder vi betalningar via Visa eller Mastercard kort, Paypal eller Google Pay.
Skulle det finnas ytterligare frågor så går det att kontakta oss här.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer